Het Menu

De Kaart

Restaurant Kint & Co serveert vrijdag- en zaterdagavond vanaf 19:00u en zondagmiddag vanaf 13:00u een wekelijks wisselend 4-gangen slowfood-menu. Om u een impressie te geven, ziet u rechts hiernaast een voorbeeld van gerechten zoals die recentelijk op de kaart stonden. Deze gerechten staan nu dus niet meer op het menu. Er wordt, voor zover mogelijk, gewerkt met biologisch dynamische producten.

Het menu bestaat uit 4 gangen, twee voorgerechten, een keuze hoofdgerecht vis of vlees en een keuze nagerecht.
Het dessert biedt keuze uit twee zoete desserts en/of  kaas.

Menu €59,50 
Bijpassende wijnen (drie glazen) €24,50 
Prijzen onder voorbehoud in verband met inkoop.

Van belang:
1. Reserveren alleen telefonisch 
2. Vegetarisch menu is geen probleem mits van tevoren doorgegeven
3. Heeft u een allergie? Meld het ons!

Voorgerechten

  • Gemarineerde zeebaars, bottarga-bosuivinaigrette, crème van cashewnoten
  • Tartaar van filet pur, mayonaise van Zeeuwse oesters, geconfijte citroen, waterkers en bieslook.
  • Hollandse garnalen, kastanje gnocchi, schorseneren, garnalenbouillon, boerenboter

Hoofdgerechten

  • Grietfilet, scheermessen, wasabi-zeewiercaviaar, hazelnoot en bosui, paarse aardappel
  • Bourride à la Kint & Co
  • Kwartel gevuld met kinnebakspek en tuinkruiden, morilles, groene asperges, saus van mierikswortel
 

Nagerechten

  • Kaas van affineur Van Tricht
  • Espresso-karamelijs, pruimen gemarineerd in lapsang souchong thee en armagnac
  • Pure chocolade ganache, kokosijs, specerijen karamel
  • Baba au Rhum, rozijnenroomijs, ananas

Wijn

Door op de afbeelding hiernaast te klikken,
kunt u onze wijnkaart bekijken.

Er wordt een wekelijks wisselend wijnarrangement van drie glazen geboden. 
Bovendien zijn er diverse wijnen per glas beschikbaar.